Het pension. 


Het pension bevind zich in een geisoleerde schuur van ca. 48 meter x 16 meter. Hierin bevinden zich het kattenverblijf met plek voor maximaal 9 katten (solitaire en duo-opvang mogelijk) en de 36 ruime hondenkennels (solitaire en duo-opvang mogelijk voor maximaal 40 honden). In de wintermaanden worden de hondenverblijven middels een palletkachel verwarmd en bevind zich een kacheltje in het kattenverblijf. In de zomermaanden is het pension heerlijk koel, prettig voor de honden en katten het gehele jaar door.

Hondenverblijven:

Het pension heeft 2 maten honden kennels, de kleine kennels van 2 meter x 2 meter gebruiken wij over het algemeen voor solitaire opvang van de honden of 2 kleine honden uit een huishouden de grote kennels van 3 meter x 2 meter zijn voor meerdere honden uit een huishouden.
In elke kennel ligt een vlonder met daarop een kunststof mand, eventueel een kleedje en ook voerbakken zijn er aanwezig. Zo ligt de hond niet direct op de vloer. De honden gaan minimaal drie keer daags 1 uur naar buiten (afhankelijk van het weer en het aantal  roedels wat ik kan maken uiteraard) is het mooi weer verblijven ze langer op 1 van de vier ruime speelweides om lekker te kunnen spelen met soortgenoten, snuffelen of graven. Bijna alles mag bij dierenpension Bayley's Hoeve.

Kattenverblijven:

Achter in het pension bevind zich het kattenverblijf. Dit is een omgetoverde blokhut. Hierin staat een kattenflat met plek voor maximaal 9 katten. Zolang de katten allemaal goed overweg kunnen met elkaar zullen de nachthokjes open blijven staan en kunnen de katten zelf kiezen waar en wanneer ze ergens willen liggen of spelen. Het buitenrennetje voor de katten is door de katten zelf via een tunneltje te bereiken. 'S nachts gaan de katten naar binnen en zal de toegang naar de buitenren afgesloten worden. Door middel van een (tot nu toe) zeil worden de katten en hondenverblijven van elkaar gescheiden. 

Bij ons zijn alle rashonden welkom, echter behoud dierenpension 'Bayley's Hoeve' zich het recht om een huisdier om wat voor reden dan ook te weigeren voor opvang.