Dierenpension "Bayley's Hoeve"
Voor dag- en vakantieopvang van uw hond en/of kat.
 
 
 

Welkom op de website van 'Dierenpension Bayley's Hoeve'.

Voor vakantie- en dagopvang voor honden/katten bent u bij dit pension aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar een vertrouwde opvang voor uw huisdieren dan bent u bij dierenpension 'Bayley's Hoeve' aan het juiste adres. Opvang nodig vanwege het tijdelijk niet meer kunnen uitlaten van uw hond vanwege een herstelperiode van een operatie, u gaat een dagje weg, u gaat op vakantie etc. etc. zolang de dieren aan de wettelijke eisen voldoen zijn ze van harte welkom bij mij in de ruime kennels en riante speelweides.

Mijn naam is Marianne Hoekstra, geboren 8 oktober 1989 en sinds september 2016 woonachtig op dit geweldig, grote terrein waar ik eind 2016 met trots de deuren van mijn eigen dierenpension heb mogen openen. 

Al vanaf kleins af aan heb ik een enorme passie voor dieren, dit zie je ook in het aantal eigen dieren wat ik op het moment heb rondlopen op het terrein. Zo lopen hier Duitse herder Bayley (vandaar de naam van het bedrijf), Labrador Kaya, Mechelse herder Bowie, kater DJ, poes Koosje en inmiddels onze nieuwste huisdieren de 6 wandelende takken. (Dit zullen vast niet de laatste dieren zijn.)

Ook ben ik trotse moeder van 2 zoons die ook een voorliefde hebben voor honden en katten. Het is soms een drukte van jewelste maar dit is iets waar ik enorm van geniet en enorm veel energie uit kan halen. In 2010 ben ik afgestudeerd en heb ik een aantal jaren ervaring op mogen doen bij 'Dierenpension Boerderij de Bries' waar sommigen mij misschien al wel van kennen. Ik houd ervan om met dieren bezig te zijn en vind het heerlijk om te merken dat honden/katten snel gewend zijn hier en veel vertrouwen hebben. Meestal krijg ik van de baasjes ook te horen dat de honden al enthousiast worden als ze de straat in rijden en sommige honden breken nog net niet de auto af om op mij en de weides af te stormen bij aankomst. En DAAR doe ik het natuurlijk voor. Dieren moeten met plezier komen en verblijven en ik zet alles op alles om daar zorg voor te dragen.


* Eigenaresse is gediplomeerd en vakbekwaam.

* Eigenaresse heeft hiervoor al veel ervaring gehad met verschillende rassen.

* Er wordt goed voor de dieren gezorgd en extra tijd aan de dieren besteed die het van huis gaan wat moeilijker vinden (de ervaring is dat eigenaren er meer moeite mee hebben dan de dieren zelf, weet ik ook uit eigen ervaring)

* 36 Ruime kennels en 4 riante buitenspeelweides voor de honden. Waar de honden solitair of in een roedel ca. 3 keer per dag 1 uur a 1,5 uur op vertoeven.

* Katten verblijven in een tuinhuisje met een kattenflat voor maximaal 5 katten. De katten kunnen door middel van een sluisje zelf naar de buiten ren overdag. In de avond zullen ze naar binnen geroepen worden en is de toegang gesloten naar de ren.

* En uiteraard het allerbelangrijkste is er een enorme passie voor dieren.

* Sociaal naar mensen zijn alle rashonden welkom, de wat moeilijkere honden willen we graag eerst leren kennen alvorens wij besluiten deze op te vangen of niet. (Denk hierbij aan niet sociaal naar vreemden, het moet uiteraard niet zo zijn dat wij niks met de hond kunnen beginnen vandaar dat wij meestal adviseren aan de eigenaren van deze honden om ze een weekendje te brengen wanneer de eigenaar thuis is om te oefenen)